Лидерът на ДБ Христо Иванов повдигна няколко въпроса, които, според

...
Лидерът на ДБ Христо Иванов повдигна няколко въпроса, които, според
Коментари Харесай

Христо Иванов: Сарафов е скритият коалиционен участник в кабинета

Лидерът на Демократична България Христо Иванов повдигна няколко въпроса, които, съгласно него имат потребност от доста ясни за обществото отговори.

Президентът Радев твърдеше по време на консултациите, че не може да има каквото и да е отношение към състава на служебното държавно управление и не повдигна въпроса за вътрешния министър. Сега към този момент няма съвещания, а се оказва, че Радев има отношение. Как може да повдигне въпроса за външния министър, а за вътрешния да няма пълномощия?, попита депутатът от Демократична България.  

Как може да нямаш пълномощия да повдигнеш въпроса за скрития съдружен участник в това държавно управление – и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов? Защото присъединяване на Сарафов в обединението е обезпечено през състава на управлението на Министерство на правораздаването, тъй че да прикрива гърба, както на господин Пеевски, по този начин и по проблема “Боташ ” - тази мръсна загадка за половин милион $ дневно, която се прикрива със срамни процедурни ходове в Народното събрание,продължи Иванов.

Според него, ГЕРБ би трябвало да вземе решение - ще разрешат ли да бъдат вкарани в сглобката, която сега Пеевски програмира с този състав и тази скрита архитектура на служебното държавно управление. Сглобка, образувана от Пеевски, прокуратурата, Радев и кръгове към него. Нали виждате очертанията на едно ново болшинство? ГЕРБ би трябвало да решат дали ще влязат в това или да продължим напъните за промени. Въпросът е към тях, отсъди водачът на Демократична България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР