Лидерът на ДБ Христо Иванов не вижда смисъл в провеждането

...
Лидерът на ДБ Христо Иванов не вижда смисъл в провеждането
Коментари Харесай

Христо Иванов приема само среща на четири очи с Корнелия

Лидерът на Демократична България Христо Иванов не вижда смисъл в провеждането на лидерската среща на Българска социалистическа партия, само че е подготвен на диалог " на четири очи ". Получихме поканата на госпожа Нинова, разговарях с нея. Това, което ѝ казахме, е че ние не отхвърляме диалог, несъмнено, само че че възможностите да получи поддръжка от нас не са огромни заради огромните разлики. Ако търси нашата поддръжка, ние бихме предпочели да се проведат срещи в двустранен формат, който също е част от това, за което тя е получила мандат от органите на Българска социалистическа партия, съобщи той. 

„ На този стадий за такава лидерска среща не виждаме условия, за които да се включим. Ако тя има предпочитание да беседва съответно с нас, ние сме отсреща за подобен диалог “, изясни той.

„ Сега действителността е, че отиваме на избори. И този диалог преди изборите не виждаме в подобен формат каква добавена стойност би имал “, добави той.

По думите му, Демократична България не виждат какво би произвела тази обща лидерска среща.

„ Ако някой търси нашата поддръжка, ние сме подготвени за диалог в двустранен формат “, уточни той и посочи, че това е решение, взето в границите на Демократична България.

„ Не можа този парламент да създаде консенсус, който да излъчи държавно управление. На изпроводяк в този момент, дето се вика, с изключение на една панихида, не виждам какво тъкмо можем да създадем. Отиваме на избори. Това е действителността “, отсече той.

Относно концепцията за общо явяване на изборите на Демократична България и „ Продължаваме промяната “ той разяснява, че сред двете партии ще бъдат извършени договаряния. „ За нас е ясно, че би трябвало да се търси взаимоотношение. Ясно е, че с цел да бъде работещо то, ще бъде извънредно значимо да се запазят идеологическите физиономии, изключително нашата “, изясни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР