Лидерът на ДБ Христо Иванов благодари на избирателите в социалните

...
Лидерът на ДБ Христо Иванов благодари на избирателите в социалните
Коментари Харесай

Христо Иванов: Благодаря на всички, които не оставиха съдбата на България на безразличието

Лидерът на Демократична България Христо Иванов благодари на гласоподавателите в обществените мрежи, откакто конференцията на обединението ПП-ДБ бе отсрочена довечера.

Ето какво написа ръководителят на ДаБг:

Благодаря на всички, които през днешния ден дадоха гласа си и не оставиха ориста на България в ръцете на безразличието. На всички, които преодоляха умората от поредицата избори и гласоподаваха с гласа на вярата си за България.

Специална признателност за сънародниците ни отвън страната, които проведоха секции, пътуваха, редиха се на опашки и отделиха от времето си, с цел да бъдат покрай България и да вземат участие в определянето на нейните бъднини в един обективно сложен и за нас тук, и за цяла Европа миг.

Благодаря за цялата сила и отдаденост на нашите претенденти и подкрепящите ги локални организации, доста от които на процедура не са излизали от кампаниен режим през последните две години.

Благодаря на сътрудниците ни от “Продължаваме смяната ”, ДСБ и Зелено придвижване за усилието да обединим силите си и особено за старанието, което всички в огромната коалиция положихме, да водим една положителна акция, без да влизаме в офанзиви към съперниците си.

Радвам се, че показахме по какъв начин можем да работим в единодушие, като екип, и можем да дадем на гласоподавателите си алтернативата, от която имат потребност. Доказахме, че можем да бъдем пътят към решението, а не част от казуса.

Не мога да не загатна и всички, с помощта на които платформата “Ти броиш ” работи и за следващ път пази гласовете на всички българи от изборни измами и операции: нашите представители в секционните изборни комисии, нашите пазители на вота, нашите валидатори, нашия юридически щит, оказващ подпомагане при всеки подаден сигнал за неправда, само че също и екипа програмисти и всички останали невидими, само че скъпи хора, без които платформата “Ти броиш ” не би могла да действа.

Огромно благодаря и на нашите донори, които откриха смелостта, мотивацията и, несъмнено, средствата, с цел да ни поддържат в поредна акция. Благодаря им за търпението да вземат участие с поддръжката си в един сложен, само че безпределно значим за страната ни политически развой, от който зависи и качеството на живот, и изискванията за правене на бизнес, и капиталовият климат.

Благодаря на предизборния ни щаб с всички негови равнища и разклонения и особено на екипа на “Да, България! ”, които са стоманени, за следващ път.
Резултатите от тези избори препотвърждават това, което знаем от много време - обществото ни е мощно разграничено и това е сериозен проблем. Освен проблем обаче, това е и опция да стартираме да съшиваме прокъсаната тъкан на това общество. Защото демокрацията е диалог сред несъгласни. Вотът на жителите ни споделя, за следващ път, че ще се наложи да се научим да водим този диалог.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР