Лидерът на Да, България посети морския град, за да се

...
Лидерът на Да, България посети морския град, за да се
Коментари Харесай

Христо Иванов с призив от Бургас: Гласувайте сега правилно, за да няма пак избори

Лидерът на " Да, България " посети морския град, с цел да се срещне със симпатизанти и да поддържа претендентите за народни представители от " Демократична България " за 2-ри МИР

Нужно е устойчиво ръководство, с цел да могат да се прокарат по този начин нужните за България промени. Затова гласувайте в този момент на четвъртите следващи избори, макар умората, с цел да няма пети такива след няколко месец . С този апел водачът на Политическа партия " Да, България ", която е част от коалиция " Демократична България " - Христо Иванов, се обърна към гласоподавателите в Бургас, където дойде през днешния ден, за поддържа претендентите за народни представители от 2-ри МИР в последната седмица от предизборната акция. 

На срещата със симпатизанти пред шатрата на " Демократична България " взеха присъединяване още лидерът на листата за Бургас Ивайло Мирчев и вторият - Димитър Найденов, който през цялото време на акцията преди 3 седмици всеки ден е на пл. " Тройката ", с цел да се запознае с вижданията, ползите и проблемите на хората от първо лице. 

Христо Иванов бе безапелационен: Има голяма опция България да направи скок напред, в случай че се приложат верните политики. 
 Христо Иванов пристигна в Бургас, с цел да поддържа претендентите за народни представители от " Демократична България ". На фотографията е с лидера на листата Ивайло Мирчев (вляво) и вторият в листата - Димитър Найденов (вдясно)
" Ние знаем по какъв начин да създадем тъкмо това с разсъдък и отговорност, с цел да образуваме постоянен парламент, посредством който да се направи всичко допустимо за промяна в вярната посока. Ние сме парламентарна република и би трябвало да имаме постоянно държавно управление. Последната година и половина на служебни държавни управления стартира да става рискова за нашето конституционно ръководство. Затова ще създадем всичко допустимо да имаме държавно управление след изборите на 2 октомври. Предвидили сме още с влизането си в Народното събрание да внесем пакет от нови 25 законопроекта, които, в случай че бъдат признати, ще подсигуряват нужните рефорни ", сподели в Бургас Христо Иванов. 


 Експертният екип на " Демократична България " в Бургас знае тъкмо какво е нужно, с цел да има в България устойчиво държавно управление и да развиване в вярна посока
Той акцентира, че форматът на бъдещата коалиция зависи напълно от гласа на жителите , загатвайки, че за постоянен кабинет е нужна висока избурателна интензивност, която да разчупи статуквото. 

" Гласувайте, тъй като в случай че оставите нещата на самотек, това, което ще получите е още от същото - безпорядък и неопределебост. Пред нас стоят доста съществени провокации, изправени сме и пред опасности. Но имаме и доста благоприятни условия. Аз персонално съм оптимист ", сподели Иванов. 

Водачът на листата в Бургас Ивайло Мирчев бе сбит в изявлението си. Той бе безапелационен, че " Демократична България " е верният избор, тъй като предлага най-хубавото от всички партии в региона. 

Вторият в листата за Бургас - Димитър Найденов, поддържа думите на Иванов и Мирчев, само че и разкри някои от директните си наблюдения за настроенията на бургазлиите отноано акцията. Неотлъчно до тях през последните 3 седмици той показа своите усещания от акцията и това какви са главните въпроси на гласоподавателите. 

" Основният въпрос е съвсем всякога " Ще има ли ръководство? ". На гласоподавателите споделям същото, което на всички - ще има, в случай че излязат да гласоподават. " Демократична България " е рационалният политически индивид и той може да бъде катализаторът на съставянето на едно сполучливо и устойчиво държавно управление, което да върне конституционната форма на ръководство, заложена във висшия Закон - ние сме парламентарна република и не би трябвало прекомерно дълго време да бъдем ръководени от служебни държавни управления без надзор от Народното събрание ", съобщи той и акцентира, че а ко бъде определен за депутат в 48-ото Народно събрание, Бургас може да разчита в негово лице на отбрана на всички ползи на града и района.

Какво още споделиха те, вижте в нашето видео:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР