Лидерът на Черноморец Георги Боянов акцентира върху липсата на тактическа

...
Лидерът на Черноморец Георги Боянов акцентира върху липсата на тактическа
Коментари Харесай

Георги Боянов пред Sportal.bg: Детински си загубихме мача

Лидерът на Черноморец Георги Боянов подчертава върху неналичието на тактическа дисциплинираност в последните три минути при загубата от ЦСКА с 86:88 в дербито на 30-ия кръг в НБЛ. Ето какво сподели капитанът на “бургазлии ” пред камерата на Sportal.bg след дуела:
 ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ
“Не ни се получиха единствено последните три минути. През целия мач водихме, само че още веднъж тази тактическа дисциплинираност избяга, както се случи и против Балкан. Винаги може да имаш неточности, само че за жалост ги направихме една след друга, което е проблем. Това е повода да загубим. Все отново ЦСКА е с най-големия бюджет в лигата и има страхотни играчи и треньорски екип. Изобщо не можем да се срамим от метода си на игра. Просто можем да съжаляваме, тъй като загубихме най-после за няколко минути липса на тактическа дисциплинираност. Ако играем с ЦСКА и ни бият 15-20-30 точки, съм окей. Единствено можем да съжаляваме, че си бяхме в мача, водехме, само че най-после поради последните тези три минути си загубихме мача хлапашки ”, показа Боянов.

Какво още сподели крилото, може да чуете в прикачения видеоклип.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР