Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров на личната си страница в

...
Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров на личната си страница в
Коментари Харесай

Кадиров към бягащите от мобилизация: Страхливци, роби на заешката си душа...

Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров на персоналната си страница в Телеграм атакува бягащите от готовност руснаци, като ги назова " страхливци “, " плебеи на заешката си душа “, " предатели “ и " хора втора употреба “. А ето и цялото изявление на президентът на Чеченската република.

" Обръщам се към теб, уклонист.

Ти можеш да измислиш всевъзможни оправдания. Можеш да кажеш, че не подкрепяш актуалната политика. Можеш да измислиш приказка, че ти е непозната концепцията за войната и концепцията за оръжието или, че просто не приемаш насилието. Но знай, ти си просто един страхливец, изменник и човек втора употреба.

Когато се нуждаеш от страната, ти си жител с основна писмен знак, който изисква правата му да бъдат зачитани и обичаш да сочиш с пръст втора глава от съветската конституция. Когато искаш да разшириш зоната си на комфорт, ти си родолюбец до мозъка на костите си

Но когато страната има потребност от твоята поддръжка и ти връчат повиквателна, кой си ти? Не, не си признателен на страната и правилен на народа бранител. Ти си елементарен страхливец, плебей на заешката си душа, изоставяш родственици, другари, познати, дом, град...

И никакви извинения няма да измият този твой позор, уклонист. Ти даже се страхуваш да признаеш малодушието си “, написа Рамзан Кадиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР