Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров вече не е със

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров вече не е със
Коментари Харесай

Кадиров си тръгна от Украйна

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров към този момент не е със своите бойни елементи в Украйна. Това излиза наяве от видеа, които Кадиров разгласява в профила си в „ Телеграм “, представен от

На клиповете се вижда по какъв начин Кадиров посреща секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Партушев и пълномощния представител на съветския президент Владимир Путин за Севернокавказкия федерален окръг Юрий Чайка на летището в Грозни.

Патрушев и Чайка са известни като част от кръга на „ силоваците на Путин “ и са в най-близкото обграждане на съветския президент.

През последните дни Кадиров публикуваше видеа, на които е дружно със своите бойци в Украйна. Присъствието му в зоната на бойните дейности разбуни духовете и стана причина за разпространяването на доста клюки.

Бившият украински народен представител и прочут публицист Евгений Рибчински даде обещание голяма къща с имот край Киев като премия за този, който убие Кадиров.

Антон Херащенко, някогашен заместник-министър на вътрешните работи на Украйна и сегашен консултант на ръководителя на силовото ведомство, пък приканва чеченския водач да не се крие зад фронтовата линия като плъх, а „ да яхне някой танк и да щурмува Киев “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР