Лидерът на БЗНС Николай Ненчев обяви, че ръководената от него

...
Лидерът на БЗНС Николай Ненчев обяви, че ръководената от него
Коментари Харесай

Ненчев: БЗНС поема по самостоятелен път

Лидерът на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев разгласи, че ръководената от него партия ще поеме независим път на развиване и няма да прави взаимни отстъпки, съобщи БНР.

Изявлението беше направено в Сливен по време на възпоменателния протест пред паметника на най-голямата горянска чета, оказала въоръжена опозиция против комунистическия гнет през 50-те години на предишния XX век.

Ненчев разгласи, че земеделците постоянно са били в основата на развиването на страната и е време това да стане още веднъж. Той разяснява, че десните демократични сили от зората на демокрацията са не запомнили ролята на земеделската партия и по тази причина в този момент те потеглят по собствен път.

"БЗНС ще поеме собствен независим път за развиване. " - увери ръководителят на партията.

Той предизвести, че демократичният път на страната и участието в НАТО са застрашени.

"В ръководещата коалиция няма задоволително поддръжка. След ясната поръчка на Волен Сидеров, от няколко дни поръчката на господин Марешки, явно болшинство за НАТО няма. " - установи Ненчев.

Няколко десетки наследници на горяните - първите в Източна Европа, които са въстанали против комунистическия режим, сервираха венци и цветя на паметника на предците си центъра на града.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР