Лидерът на БСП заяви, че най-важното решение днес е, че

...
Лидерът на БСП заяви, че най-важното решение днес е, че
Коментари Харесай

Националния съвет на БСП: Ще положим усилия за съставяне на правителство

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че най-важното решение през днешния ден е, че националният съвет със 120 гласа " За " и 1 срещу се афишират, че желаят сигурност и непоклатимост и ще положат старания за сформиране на кабинет, с цел да продължи цялостното разграждане на досегашния модел на ръководство.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1007955189999307
Обяви се за промяна в опазване на здравето, тъй че то да стане гратис. Образование, възобновяване на стопанската система и правосъдна промяна.

Нинова съобщи, че са " За " приемането на Република Северна Македония в Европейския съвет.

Експертна група на левицата ще води диалози с експертните групи на " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

От Българска социалистическа партия ще упорстват за съглашение за поддръжка, само че решението за такава ще бъде дефинитивно взето от Националния съвет, откакто Има Такъв Народ показа своето виждане за поименен състав на държавното управление.

Корнелия Нинова сподели, че са " за " закриването на Специализирания съд и Специализираната прокуратура.

В дневния ред не бе включена точка за разискване на оставка на Корнелия Нинова.

Пленумът заседава ден след консултациите с " ИТН ". След диалозите през вчерашния ден стана ясно, че двете страни имат задоволително общи цели, макар разминавания за данъчната политика и актуализация на пенсиите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР