Лидерът на БСП завежда дела на всички, обвързали името й

...
Лидерът на БСП завежда дела на всички, обвързали името й
Коментари Харесай

Корнелия Нинова завежда дела на всички, обвързали името ѝ с "Цанков камък"

Лидерът на Българска социалистическа партия завежда каузи на всички, обвързали името й с плана "Цанков камък ", оповестяват от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Ето цялата позиция на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила за "Цанков камък ":

В последните дни министър-председателят Борисов и депутати от ГЕРБ, в опити да заглушат корупционни кавги в ръководството на суджука, настояват, че планът "Цанков камък " е стартирал, до момента в който съм била зам.-министър и, че съм обвързана с него. И двете са неистина.

Проектът започва в държавното управление на Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила през 2001 година и нямам никакво отношение към него, даже и като зам.-министър в друго държавно управление от 2005 до 2007 година Личните нападки към мен нямат никакво значение, само че имат значение членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия и тези 1 милион българи, които ни поддържаха на изборите. Заради тези хора и поради истината подхващам следното:

1. Депозирам до основния прокурор писмо, в което запитвам - при осъществените следствия от страна на прокуратурата в предходни години и в направените експертизи, разпити на очевидци и инспекция на документи, попада ли по какъвто и да е мотив и в каквото и да е качество моето име.

2. Завеждам каузи на всички, които в последните дни обвързваха името ми с този план и правеха внушения, че съм корумпирана - по този начин, както на 23.05.2017 година заведох дело на лицето Бойко Методиев Борисов за изказванието му, че съм била член на Съюз на демократичните сили и за това, че ме назова "г-жа Лъжа ". Както той, по този начин и всички, които в този момент ме обвързват с плана "Цанков камък ", ще дават отговор в съда, където ще би трябвало да потвърждават несъществуващи обстоятелства.

3. Изпращам писмо до посланика на Австрия в България, като го апелирам той да осведоми австрийското държавно управление и австрийската прокуратура за това, че българският министър председател Борисов дефинира плана "Цанков камък " като корупционен. По този метод той въвлича страната Австрия в корупционен скандал. Както е известно този план е в осъществяване на контракт сред България и Австрия, която взе участие във финансирането. През 2004 година е подписано съглашение с "Verbundplan " GmbH за правене на работен план и практикуване на авторски контрол по време на строителството. Самото строителство е изпълнено от консорциум от 3 австрийски компании: " Аlpine ", "Vatech hydro " и "Verbundplan ".

Моля австрийската страна да ревизира изказванието на българския министър-председател и да се произнесе - взели участие ли са австрийски компании в корупционни покупко-продажби в България и с кои български политици. Ние от Българска социалистическа партия се обявихме за битка с паралелната страна и настояваме за цялостната истина по този план. Вярваме, че тя може да победи паралелната страна, която през днешния ден прикрива кражбите си с операции и неистини.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР