Лидерът на БСП за България Корнелия Нинова коментира, че управляващите

...
Лидерът на БСП за България Корнелия Нинова коментира, че управляващите
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управляващите бойкотираха работата на КСНС с игра на кворума

Лидерът на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова разяснява, че ръководещите са бойкотирали работата на Консултативния съвет по сигурността при президента с игра на кворума.

Тя добави, че по време на съвещанието от Българска социалистическа партия са декларирали, че остават на своето мнение, че ръководителят на Звеното за битка с корупцията би трябвало да се назначава от президента, а от Народното събрание - неговите заместници. Предложението на ГЕРБ е шефът на Бюрото за битка с корупцията да се назначава от Народното събрание.

Нинова разяснява:

Не единствено, че няма консенсус и няма резултат, а това беше неуспех на съвещанието на Консултативния съвет, тъй като ръководещите провалиха кворума. Господин Борисов пристигна с час и половина забавяне. Ключови министри ги нямаше като госпожа Екатерина Захариева , която дава отговор за промяната. Ключови фигури и членове на Консултативния съвет си потеглиха авансово като господин Горанов , господин Цветанов , заради което кворумът се провали и съвещанието не можа да свърши с решение. Тези, които не желаят да се борят с корупцията, постъпват по този метод - бягат от отговорността за взимане на решение.

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР