Лидерът на БСП-София и председател на групата на БСП в

...
Лидерът на БСП-София и председател на групата на БСП в
Коментари Харесай

Паргов подари на Фандъкова правилник за редене на павета от 1936 г.

Лидерът на БСП-София и ръководител на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Калоян Паргов подари на кмета на София Йорданка Фандъкова устав за редене на павета от 1936 година

" Подаряваме на госпожа Фандъкова устав за редене на павета от 1936 година, за да ѝ служи като учебник ", сподели Паргов.

" В началото на мандата казахме, че ще бъдем градивна съпротива и тогава, когато се постанова, ще оказваме помощ. И тъй като станахме за посмешище с паветата по улиците през последните няколко месеца, по тази причина изнамерихме от архивите един устав за каменно-паважни настилки, който е от 1936 година Преди повече от 80 година нашите прародители на територията на София явно са се вълнували от това по какъв начин би трябвало да се редят павета дейно, тъй че настилката да не бъде нарушавана. Вследствие на което ние считаме, че този устав би трябвало да влезе в приложимост и да служи на госпожа Фандъкова и Столична община като учебник по редене на павета, с цел да може да се обучат те, да се обучат и тези, които вършат каменно-паважни настилки, и да знаят, че не е доста лесна работа и това е било поминък ", съобщи още Паргов.

Той акцентира, че ремонтът на бул. „ Княз Александър Дондуков " е дълга сага.

" Като стартираме от неговото планиране, по-късно сагата с павета или асфалт, което забави плана. Някои играха и плажен волейбол върху пясъка, само че явно и това не оказа помощ, с цел да се оправим в период и качествено. Така че това нещо е като принос от групата на БСП-София в помощ на госпожа Фандъкова в тежката ѝ задача по запазването и пренареждането на паветата в София ", изясни той и посочи, че липсва задоволително надзор и задоволително експертност в работата на кмета и на Столична община.

" Имаме потребност от повече съблюдаване на правила, тъй като има възприятие на безотговорност, което хората към този момент не могат да търпят и по тази причина излизат на митинг в неделя ", сподели Паргов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР