Лидерът на БСП посочи три стъпки за слагане на ред

...
Лидерът на БСП посочи три стъпки за слагане на ред
Коментари Харесай

Нинова: Отговорността за задълбочаването на хаоса е на ГЕРБ

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни три стъпки за слагане на ред и непоклатимост

„ Парадоксите се натрупат един след различен и хаосът се задълбочава. Отговорност за това носят първата политическа мощ – ГЕРБ. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг пред медиите.

„ Получихме публична покана да обсъждаме управническата стратегия на ГЕРБ-СДС. Те ни изпратиха управническата стратегия на ПП-ДБ. Попитахме ги какво е това - това е същата екселска таблица, която през вчерашния ден разрушиха на пух и прахуляк “, уточни Нинова.
По нейните думи отговорността да се постави ред в обстановката е на ГЕРБ и акцентира, че в изпратената стратегия няма и дума за бюджета.

„ Вчера предупредихме – с нас игричките, които си играха с ПП-ДБ, не могат да играят. Ние сме съществени хора. Разбираме отговорността на партията и на парламентарната си група. Разбираме отговорността на обстановката. Готови сме за виновни диалози за излаз от рецесията “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Според Нинова, в случай че ГЕРБ в действителност имат желание за работещ парламент и постоянно държавно управление, в което тя стартира да се съмнява, методът би трябвало да е различен: „ Първо, изваждат се 5-6 надпартийни задания, а не да обсъждаме програмата на една или друга партия. Второ, дефинира се период, в който тези задания би трябвало да се свършат. И трето – дефинира се състав на някакво държавно управление, което да свърши тази работа за България и за народа. “

„ Те имаха един слоган: „ Ред в хаоса “. В момента вършат тъкмо противоположното – безпорядък в реда. Ние предлагаме да се върнем към реда “, добави Корнелия Нинова.

Тя разяснява, че не знае за какво всички мълчат и не желаят да кажат истината, а вземат участие в този безпорядък и в това безвластие, което не ражда нито едно решение на нито един въпрос. „ Ние желаеме истината и ви я споделяме на вас и на обществото “, акцентира Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР