Лидерът на БСП не е била подведена от Татяна Дончева.

...
Лидерът на БСП не е била подведена от Татяна Дончева.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не може да има правителство без БСП в следващия парламент

Лидерът на Българска социалистическа партия не е била подведена от Татяна Дончева. Това съобщи самата тя пред Българска национална телевизия.
„ Водехме договаряния с нея, само че тя избра различен път “, посочи Нинова. Исканията на Дончева били несправедливи по отношение на другите сътрудници на левицата. „ Време е да се избира не толкоз с страст, а с разсъдък, тъй като е значимо какво ще се случи на 11 юли “, прикани Нинова. Според нея би трябвало да се обърне внимание на политиките на партиите и дали те ще могат да ги отстояват.
 Нинова: Правят усещане богатите хора от кръга на Жан Виденов Нинова: Правят усещане богатите хора от кръга на Жан Виденов
Няма прелом в България, използването на тази дума беше защитна реакция на ГЕРБ. Това съобщи пред " Дарик радио " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Ни...
Нинова счита, че в идващия парламент не може да има държавно управление без Българска социалистическа партия. „ Ако партиите на смяната желаят да има такава, не може без Българска социалистическа партия “, безапелационна е тя. Връщането на Жан Виденов в политиката не я тормози. „ Нека да опита, триумф искам на всички в надпреварата “, споделя тя, само че се пита за какво точно в този момент.
В нея има подозрения, че се цели да се отделят част от гласоподавателите на Българска социалистическа партия на идните избори. Не знае обаче кой стои зад това. Категорична е, че Българска социалистическа партия не е партия на статуквото, както бе избрана в 45-ото Народно събрание. „ Във всеки бранш мога да посоча каква смяна желаеме, която да докара до сигурност “, споделя Нинова. Все по-малко евентуално е съгласно нея Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ да се върнат в ръководството. „ Разграждането на този модел изисква доста сериозна смяна. Позволете ми да развенчая изказванието, че това служебно държавно управление може да работи и след изборите “, споделя Нинова. За същинска смяна съгласно нея би трябвало постоянно държавно управление с 121 депутата болшинство. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР