Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в предаването 120 минути

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в предаването 120 минути
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Мандалото за ИТН хлопна. Няма да преговаряме с тях

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи в предаването " 120 минути " по БТВ, че повече няма да се договаря с " ИТН ".

" Ние в Българска социалистическа партия сме търпеливи и невъзмутими. Ние организираме договаряния за държавно управление на България, а не курсове по психотерапия на Аз-а, разяснява соцводачът за договарянията ", разяснява тя. 

Нинова показа предложенията на Има Такъв Народ за управническата стратегия и отхвърли изказванията на Слави Трифонов, че не са им одобрявани техни оферти. Статуквото ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане се изплашиха, че нещата потеглят, счита Нинова и заподозря, че те са повлияли на хората на Слави Трифонов, написа Novini.bg.

" Мандалото хлопна за Има Такъв Народ, договаряния с Има Такъв Народ няма да водим, изясни водачът на алените. Имало смисъл да се водят договаряния за управническата стратегия. Тя е удовлетворена от присъединяване на Българска социалистическа партия във властта. Нинова е впечатлена от симбиозата сред президента Румен Радев, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В сряда щяло да стане ясно дали ще бъде препоръчан кабинет. От Бойко Рашков се страхувало задкулисието, по мнението й. Политическа партия са упорствали Асен Василев да е министър председател. Други имена не са обсъждани. За записа на Демократична България тя сподели, че това което са споделили на съвещанието на ПГ не е обсъждано в съдружен формат.

Нямам какво повече да кажа на Слави Трифонов, посочи още водачът на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова желае президентът да каже желае ли Българска социалистическа партия да върне мандата или да го задържи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР