Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията няма да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията няма да
Коментари Харесай

БСП няма да номинира кандидати за КЕВР

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че партията няма да излъчва номинации за претенденти за Комисия за енергийно и водно контролиране. По думите ѝ това решение e било признато със 100 % цялостно болшинство и единодушие на Изпълнителното бюро на партията преди няколко часа.

Тя показа пред медиите в града и причините, с които е било взето решението. „ Този модел - на КЕВР и на останалите регулационни, сякаш самостоятелни органи, е сгрешен още от началото. Това не са самостоятелни органи, а органи, които организират или корпоративни или политически ползи. Ние заявяваме, че желаеме промяна на модела на сходен тип ръководства на тези органи и метода, по който взимат решения. Поради което няма по какъв начин, поради това оборване на съществото на подобен орган, в този момент да предложим претенденти за КЕВР ", акцентира Корнелия Нинова. Тя добави, че все още не е било обсъждано и взимано решение за отдръпване на членовете на Българска социалистическа партия в в този момент настоящите регулационни органи.

„ Не сме обсъждали сходно нещо, само че оттук насетне няма да предлагаме членове на такива органи – решение на Изпълнителното бюро ", сподели още Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР