Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи в Етрополе членските карти

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи в Етрополе членските карти
Коментари Харесай

БСП прие близо 500 нови социалисти от началото на годината досега

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова връчи в Етрополе членските карти на 14 новоприети социалисти, най-вече младежи. Тя участва на общинска конференция на локалната организация, на която Българска социалистическа партия разиска платформата си за европейските избори и номинира претенденти за членове на Европейския парламент. 
От началото на годината до момента в Българска социалистическа партия са признати близо 500 нови социалисти. Това значи, че хората виждат в наше лице партията, която остана единствената опция на задкулисието и паралелната страна, партията, която не съобщи гласоподавателите си, не влезе в съглашателства с мафията и продължи да отстоява в годините обществена поддръжка и политики за хората, показаха в изявленията си по време на срещата социалисти. 
На общинската конференция в Етрополе участваха зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” и народен представител, определен от София област Иван Ченчев, кметът на Етрополе инж. Владимир Александров, ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия Ивайло Георгиев. 
Социалистите от Етрополе дадоха своите оферти по предизборната платформа на Българска социалистическа партия за европейските избори, наблягайки обстоятелството, че социалистите са първите, които оповестиха стратегия с цели и цели за работа в Европейския парламент. Делегатите излъчиха и номинациите си за  членове на Екологичен потенциал.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР