Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да върне мандата утре

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да върне мандата утре
Коментари Харесай

Даниел Митов: Нинова трябва да върне мандата утре, иначе нарушава конституцията

" Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да върне мандата на следващия ден в 17 ч. Ако не го направи, тя нарушава конституцията. Това й беше подсказано и от президента Румен Радев. " В това бе безапелационен зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред Нова ТВ.

Когато има явно несправяне и партиите са решили, че е време да се отиде на избори, това е напълно обикновено, сподели той.

Кой ще е предстоящ сътрудник, вземат решение българските жители. Това става, когато станат ясни процентите от изборите и е на база на някакви общи полезности, разяснява той във връзка на това с кого биха се коалирали в нов парламент.

Управляващите партии са се хванали за властта. Пролича си в диалога на Демократична България, че те нямат общо с другите, само че ще се държат поради самата власт, поради столчетата, акцентира Митов.

За записи, които са свързани с нас, сме си носили отговорността. Сега е техен ред. От записите им излиза наяве, че са там поради постовете. Нареждането да се смъкна записът от " Дарик радио ", това ли е отношението към свободата на медиите? Третото е, че всички явно се съгласяват, че КПКОНПИ се приготвя като бухалка, в инструмент за разпра против политическия конкурент. Те не разискват, а установяват този факт и не им прави усещане, нито се възмущават от него. Някак си одобряват за обикновено, че и бъдещия сътрудник желае да се хване за бухалката, продължи той.

Какво да ни е боязън от Бойко Рашков? Даже предложихме промени на ръководещите да го назначим за министър председател, за началник на КЕВР... Нали приказваме за господство на правото? Говорим, че той е арестувал и Бойко Борисов, и Севделина Арнаудова, и Владислав Горанов нелегално. Той веднъж имаше ли доказателства за изказванията си? Нищо не е произлязло от каквото и да било. Контрабандата нараства, хората се избиват по улицата поради пияни и дрогирани водачи, и се оказа, че служителите на реда ги пазят. В момента, в който им кажем, че имат проблем и унищожават браншове, те се обръщат към хипотетични наши грехове, добави той.

Видяхте, че за записа ген. Атанасов излезе и упрекна ГЕРБ, тъй като на него единствено шпиони са му в главата. Хайде да не упрекваме другите за това, за което самичък си си отговорен. Няма потребност някой да ни е давал запис, то се излъчваше онлайн. Те са в коалиция с някогашните комунисти и Държавна сигурност, а ни упрекват нас, че Десислава Атанасова се е видяла с някой от " Възраждане " в коридорите, акцентира Митов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР