Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка заради

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова трябва да подаде оставка заради
Коментари Харесай

Илияна Йотова призова Нинова да подаде оставка като лидер на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка поради за 130-годишната партия, заяви БНР.

Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в Свиленград в отговор на журналистически въпрос. Вицепрезидентът беше формален посетител на тържеството във връзка 110 години от освобождението на града. 
 Станишев: Нинова би трябвало да подаде оставка
Станишев: Нинова би трябвало да подаде оставка

Нещата са опрели до кокала и става дума за оцеляването на партията, по думите му

Припомняме, Йотова бе началник на пресцентъра на Висшия съвет на Българската социалистическа партия (ВС на БСП) от 1997 до 2007 година, член на Водоснабдителна система на Българска социалистическа партия (от 2000 г.), заместник-председател на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София от януари 2006 година

" Не съм сюрпризирана от това, че няма оставка. Нека да изчакаме съвещанието на Националния съвет. За мен огромната паника е, че Българска социалистическа партия, че падна на пето място и на 9 % след следващите парламентарни избори ", сподели Йотова. 
 Докато Кирил Добрев лепял плакати на Нинова, тя отново желала да го изключи
Докато Кирил Добрев лепял плакати на Нинова, тя отново желала да го изключи

Достойните подават оставка, по думите на опозиционера

Според нея слабите изборни резултати са по-важният въпрос, както и за какво партията е там - партия, която съществува от 130 години и постоянно е била на страната на хората, изключително по време на рецесии .

" Сега се оказва, че огромна част от хората й нямат доверие, не имат вяра, че тя може да отбрани техните ползи . Много добре си давам сметка, че огромна част от българите, които не излязоха да гласоподават, не отидоха до урните точно поради това - тъй като не намират своето политическо посланичество, част от което е и Българска социалистическа партия ", съобщи Илияна Йотова. 
 Нинова: Оставка - Не!
Нинова: Оставка - Не!

Резултатът ни не е добър, само че не драматизираме от това, изясни тя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР