Лидерът на БСП Корнелия Нинова свърза атаките срещу нея в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова свърза атаките срещу нея в
Коментари Харесай

Нинова свърза атаките срещу нея с 43-те млн. лв, дадени на Гергов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова свърза офанзивите против нея в Българска социалистическа партия с 43-те милиона лв., дадени на Гергов за Дупката във Варна. Тя загатна, че ръководещите финансират вътрешнопартийната съпротива против нея. Не на същото мнение е Атанас Мерджанов от Българска социалистическа партия, който вижда повода в това, че в партията се взимат решения в стеснен кръг.

ГЕРБ отхвърлиха предлагането ни да гласуваме закона за персоналната помощ. Внесохме го от дълго време в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари, разяснява на фейсбук страницата си водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Но държавното управление на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и даде 43 млн. лв. от парите на всички българи на един - Георги Гергов за " дупката " във Варна (казват, че оценката била 10 млн.). И напълно " инцидентно " се появи подписка, отпред с Гергов, против Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия поради промяната на изпълняващия длъжността основен редактор на в. " Дума ". Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, претенденти за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред, акцентира Нинова.

По-рано през днешния ден в " Тази заран " по bTV Атанас Мерджанов съобщи по проблема, че доста по-ефективно и скъпо щеше да бъде, в случай че народните представители на Българска социалистическа партия са вътре в Народното събрание и отстояват своите позиции.

По думите му в партията има решения, които се вземат в стеснен управителен екип, без това да среща глобата на Националния съвет. Сред тях било и решението за излизането на парламентарната група на Българска социалистическа партия отвън Народното събрание.

" Редно беше едно съществено политическо решение да срещне поддръжката на съвещание на Националния съвет ", разяснява той.

По думите му то не е обсъждано и е пристигнало едно изказване на президента Румен Радев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР