Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва евентуално решение на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва евентуално решение на
Коментари Харесай

Нинова се закани да обжалва делото за клевета срещу Десислава Атанасова от ГЕРБ |

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще апелира вероятно решение на съда против Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това заяви Нинова във фейсбук.

Нинова заведе дело против Атанасова за корист и манипулиране на мнение. Поводът е абсурдът, който се развихри около външнотърговското сдружение " Техноимпекс ", в чиято приватизация е взела участие Нинова. Соцлидерът разгласи преди време, че сдружението е проверявано три пъти, а Атанасова сподели писмо, в което на въпрос дали това е по този начин тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е дал отговор негативно.

Ето какво написа Корнелия Нинова в обществената мрежа:

" Във връзка с оповестена информация, че съм наказана от Десислава Атанасова /ГЕРБ/ да заплатя разходи по дело, заведено от мен против нея за клюка, декларирам, че не съм получила правосъдно решение и към момента няма оповестени претекстове.

Адвокатите ми ще се срещнат с решението, щом го получа, и в случай че дава отговор на казаното от Атанасова, ще го апелирам на втора инстанция.
Доколкото знам, госпожа Атанасова има тапия по право, а и първокурсниците в Юридическия факултет знаят, че първоинстанционното решение не е дефинитивно. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР