Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра на среща всички водачи

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра на среща всички водачи
Коментари Харесай

Корнелия Нинова събра всички водачи на листи

 Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова събра на среща всички водачи на листи на левицата в централата на партията. 

На среща с водачите на листи, извършена в централата на партията взаимно с Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия, водачът на социалистите Корнелия Нинова очерта дилемите пред партията в идната акция и означи евентуалните проблеми, които могат да зародят в интервала до изборите. Тя показа убеждението си, че точно Българска социалистическа партия може да даде смяната, която хората чакат, като дружно с това подсигурява сигурност и предвидимост.

С водачите бяха разисквани всички въпроси, отнасящи се до организацията на акцията, досегашната работа на НПЩ и идващите стъпки по утвърждението и регистрацията на листите и планирането на самодейностите по райони.

На свое съвещание преди срещата НПЩ разиска разновидностите за слоган и визия на идната акция, които ще бъдат импортирани за разискване в Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР