Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците
Коментари Харесай

Нинова разказа на посланиците от ЕС за Изборния кодекс и разследванията на Йончева

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира работна среща с посланиците на страните-членки на Европейски Съюз, упълномощени в България. Беше показана признатата от Българска социалистическа партия платформа за идните европейски избори " " Визия за Европа " и залегналите в нея цели за развиване на Европейския съюз, оповестиха от пресцентъра на партията.

Нинова изложи пред представителите на дипломатическия корпус признатите промени в Изборния кодекс, които лимитират правата на българските жители и нарушават съществени демократични правила в изборния развой, причините на Българска социалистическа партия за овакантяване на Народното събрание и изрази опасения за честността на изборите.

Представена беше и активността на Елена Йончева по откриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически развой против нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре следствието на злоупотреби с обществени средства, се прецизира в известието.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР