Лидерът на БСП Корнелия Нинова призна, че се е срещала

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призна, че се е срещала
Коментари Харесай

Нинова: Гергов поиска да го върна в БСП, отговорих с не

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова призна, че се е срещала с предприемача и някогашен член на партията Георги Гергов.

Преди ден Гергов разгласи, се е срещнал с Нинова и двамата обсъждали. Пред бТВ той съобщи, че е поискала " това, което не можеше да се случи " – лидер на листата да бъде Иво Христов,.

Той твърдеше, че самодейността за срещата е била на водача на Българска социалистическа партия. Нинова обаче твърди тъкмо противоположното. И съгласно нейната версия по време на диалога е била обсъждана листата в Пловдив.

" Поиска от мен две неща: да бъде възобновен като член на партията и аз да бъда лидер на листата в Пловдив, където да се прегърнем с него и да " победим ". От моя страна получи безапелационен отговор - не и на двата въпроса. В резултат на това накара доближените си хора да изоставен листата за депутати и тя беше подредена служебно от Националния съвет (на БСП) ", написа Нинова във Facebook.

Миналата седмица на управлението на Българска социалистическа партия се, откакто градската конференция също не утвърди нито един претендент за народен представител в символ на митинг против висшите партийни функционери. Пловдивските социалисти мотивираха отхвърли си с това, че каквото и да решат, по-късно водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще пренареди листата. Напрежение сред нея и БСП-Пловдив има от доста време, само че се изостри точно откакто от партията бе изключен Гергов, който е прочут с околните си връзки с някогашните ръководещи от ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР