Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи да бъде възложено на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова предложи да бъде възложено на
Коментари Харесай

ГЕРБ и Обединени патриоти отхвърлиха предложението на Нинова за безплатни и доброволни ваксини

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова предложи да бъде предоставено на Министерски съвет да изготви Национален проект за имунизиране против Коронавирус -19, построен върху правилата на непринудено и гратис имунизиране - с цел да се подсигурява успокоение, сигурност, ред и прогнозируемост, бистрота – с грижа за хората.

„ Уверението на министъра от трибуната, че подобен проект има и че той на следващия ден ще бъде оповестен, че имунизирането ще бъде непринудено и гратис не костват нищо. Такива думи сме чували доста пъти от тази трибуна”, безапелационна бе тя.

ГЕРБ и Обединени патриоти обаче отхвърлиха предлагането на Българска социалистическа партия за безвъзмездни и доброволни ваксини. Нинова обърна внимание, че въпросите, заложени от левицата са получили отговор от министъра на опазването на здравето – от него излиза наяве, че в действителност държавното управление няма отговор за доста въпроси, свързани с имунизацията, само че все пак подписва контракти и се доставят ваксини.

„ Управлението не се оправя с рецесията – безпорядък е в страната, в опазването на здравето. Правителството се провали в ръководството на рецесията. В пика на рецесията се взема решение занапред дали ще има електронни посоки за проби, зелени коридори. Адхок организация се прави за нещо, което трябваше да се случи през лятото”. За това сигнализира ръководителят на Българска социалистическа партия тя от трибуната на Народното събрание.

„ Големият проблем на ръководството на рецесията е недоверието на българите в решенията на държавното управление на Борисов ", безапелационна бе тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР