Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави проф. Андрей Пантев по

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави проф. Андрей Пантев по
Коментари Харесай

Корнелия Нинова поздрави проф. Пантев по повод 85-ия му рожден ден

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поздрави проф. Андрей Пантев във връзка неговия 85-и рожден ден.
„ Личности като Вас са горделивост за нашата страната и способстват за нейния авторитет и доверието към нея “, отбелязва Нинова в приветствен адрес към уважавания български историк.
Нинова акцентира изключителния принос на професор Пантев към националната ни просвета и просвета, бидейки създател на над 300 изявления на български, съветски, британски, испански и немски език и на над 40 книги с теоретичен и научнопопулярен темперамент, съставител и редактор на десетки исторически сборници, енциклопедии и научни писания и рецензент на голям брой научни писания и дисертации.
„ Не можем да не отбележим и Вашата поредна и непоколебима гражданска позиция, която напълно справедливо Ви води като депутат в три български Народното събрание “, написа още водачът на Българска социалистическа партия.
Поздравителния си адрес Корнелия Нинова приключва с пожелания за здраво здраве и да продължава да бъде заслужен образец за мъдрост, честност и чест.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР