Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети манастира “Св. Св. Петър

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова посети манастира “Св. Св. Петър
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се срещна с Великотърновския митрополит Григорий

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посети манастира “Св. Св. Петър и Павел ” в гр. Лясковец във връзка храмовия празник и направи подаяние на храма. Тя се срещна с Великотърновския митрополит Григорий и насочи пожелания за здраве и благоденствие.
“Нека Св.Петър и Св.Павел ни закрилят и българският народ бъде здрав и мощен като petra (на латински камък) ”, сподели Нинова. Посещението на манастира е част от обиколката на ръководителя на Българска социалистическа партия в област Велико Търново. По време на визитите с нея ще бъдат членът на ИБ на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, народните представители от “БСП за България ” Весела Лечева и Валентин Ламбев, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия - Велико Търново Петко Тюфекчиев, общинският ръководител на Българска социалистическа партия - Велико Търново Стефан Антонов, Емилия Жилиева - общински ръководител на Българска социалистическа партия - Лясковец и Паолина Петрова, ръководител на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия - Велико Търново.

Днес Корнелия Нинова ще поздрави жителите на Лясковец и Павликени по случай празниците на двата града, ще организира срещи с кметове и ще се включи в работата на отчетно - изборната конференция на Българска социалистическа партия в Горна Оряховица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР