Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от Бузлуджа борбата с

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска от Бузлуджа борбата с
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Радев да вземе от Борисов Звеното за борба с корупцията от ДАНС

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска от Бузлуджа битката с корупцията по високите етажи да мине под контрола на президента Румен Радев.

Тя предложи по този начин или другояче съществуващото звено в ДАНС, което се занимава с корупцията по високите етажи, да бъде извадено от там, а президентът да каже кои ще са хората, които ще го управляват. В момента тази дирекция е под управлението на премиера Бойко Борисов. 

" Започвам полемиката за обединен орган за битка с корупцията по високите етажи на властта и той да е дирекцията на ДАНС, която е за особено проучване на корупцията по високите етажи на властта. Нека президентът Радев да дефинира шефа на това звено за битка с корупцията и дано неговите членове и групов орган да избере Народното събрание с две трети болшинство ", изясни концепцията си Нинова. 

Тя посочи, че членовете на това звено ще се избират от Народното събрание. " Септември поемаме самодейността и вършим онази същинска правосъдна промяна, която ще избави България от мафията и ще направи допустимо да имате пенсии, децата ви да живеят умерено, да ходите на доктор, да си получавате заплатите ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Всички присъстващи на Бузлуджа бяха призовани да стартират полемиката с общопартийните организации. Днес на Бузлуджа се организира 126-ият Национален събор на левицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР