Лидерът на БСП Корнелия Нинова подава ръка на напусналите столетницата.

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова подава ръка на напусналите столетницата.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова подава ръка на членовете, напуснали столетницата

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подава ръка на напусналите столетницата. Партията предлага обединяване на 25 обединения от левия набор, патриотични и цивилен обединявания.

От „ Позитано “ 20 приготвят кръгла маса за създаване на опция на статуквото и съвременна лява политика, и за съглашения за взаимни дейности с бъдещите си съдружници.

Сергей Станишев напомни и ограничаването за до два мандата за ръководителя

„ Това ще бъде съчетано с отбелязване на празника на труда 1 май в Борисовата градина и се надяваме да е началото на необятно ляво обединяване. Търсим съдружници, подаваме ръка и ще забележим на 1 май какво ще се случи. Членовете на „ Левицата “ са наши някогашни приятели и към тях възобновяваме поканата си за завръщане в Българска социалистическа партия. Нека те възобновят участието си, добре пристигнали са “, сподели Никова.

„ Одобрихме дефинитивно платформата си за европейските избори, която мина през разискване във всички наши структури, беше призната на конференции и най-после в Националния съвет. Шест правилото и 10 съответни тематики са залегнали в платформатаэ, уточни още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разгласява своя фотография и изиска амнистия в деня на Сирни заговезни

Българска социалистическа партия одобри през днешния ден  критериите и правилата за издигане на претендентите за народни представители на 50-ото Народно заседание.

„ Залагаме на хора с публичен опит и престиж, високи нравствени качества, висше обучение и експертен опит в разнообразни професионални области, комуникативност, обществена сензитивност, благоприятни условия и стремежи за работа в колектив, съобщи тя. Подреждането на листите от Националния съвет ще бъде на 27 април “, акцентира Нинова.

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще реши каква ще е ориста им, добави водачът на Българска социалистическа партия

Според нея Кристиан Вигенин е с доста номинации, т.е. той е един от сериозните водачи в листите. нинова обаче разясни, че повече изясненост ще има към 25 април 2024 г. 

По думите ѝ снана ясно още, че евродепутатите не са ходили да се регистрират или да стиковат меннието си с партията. „ Единствено Цветелина Пенкова е показала доклад независимо, само че по принцип се прави доклад на групата “, разясни Нинова и добави, че първата точка от дневния им ред през днешния ден е бил доклада на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ в българския парламент.

 България 2 мин. " Бузлуджанци ": Ново придвижване в Българска социалистическа партия желае нов водач и промяна на курса  Корнелия Нинова: Претърпях интервенция на паращитовидната жлеза България 1 мин. Корнелия Нинова: Претърпях интервенция на паращитовидната жлеза  Нинова: Снели сме политическото доверие от общинските ни съветници в София Лице в лице 3 мин. Нинова: Снели сме политическото доверие от общинските ни съветници в София  България 2 мин. " Бузлуджанци ": Ново придвижване в Българска социалистическа партия желае нов водач и промяна на курса  Корнелия Нинова: Претърпях интервенция на паращитовидната жлеза България 1 мин. Корнелия Нинова: Претърпях интервенция на паращитовидната жлеза  Нинова: Снели сме политическото доверие от общинските ни съветници в София Лице в лице 3 мин. Нинова: Снели сме политическото доверие от общинските ни съветници в София
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР