Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи предизвикателство към председателите на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи предизвикателство към председателите на
Коментари Харесай

Нинова отправи от Варна предизвикателство към останалите лидери: Искам отговорите им на най-важните въпроси

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи предизвикателство към ръководителите на другите партии, които търсят място в новото Народно заседание. От Варна тя разгласи, че всеки ден до края на акцията ще насочва по един значим за България настоящ въпрос и ще чака техните отговори, с цел да се трансформира конкуренцията за Народното събрание в същински спор на хрумвания, от какъвто има потребност родната политика. Първият въпрос, който Нинова зададе, е дали някой от партийните водачи е чел Плана за възобновяване, който страната ни се бави да предстви пред Европейски Съюз, до момента в който други страни към този момент получават действително финансиране по своите проекти.



Лидерът на социалистите даде и съответни отговори за какво гласоподавателите би трябвало да изберат Българска социалистическа партия на изборите на 11 юли. Първо, тъй като това е единствената партия, която постоянно се е противопоставяла на модела на ръководство на ГЕРБ в Народното събрание, даже и под тежкия напън при последния им мандат. „ Тези, които през днешния ден е назовават „ смяната ” бяха част от модела Борисов, бяха негови министри, омбудсмани и правеха сделки с него ”, съобщи Нинова. Второ, Българска социалистическа партия не е направила нито крачка обратно от обещанията си пред гласоподавателите в последното Народно заседание. Трето, Българска социалистическа партия единствена партия, която има капацитета ден след ден, крачка по крачка, да промени ръководството на страната, акцентира Корнелия Нинова.



Кампанията на Българска социалистическа партия във Варна беше открита с концерт на триото „ Тоника Домини ”, изпълнило незабравимите песни на „ Тоника Сухопътни войски ”, „ Домино ” и „ Фамилия Тоника ”, а също и на фамозните варнеци „ Дийп Зоун Проджект ”, които трансфораха входа на Морската градина в най-голямата дискотека навън в морския град, освен това макар дъжда.



Преди Корнелия Нинова пред стотиците варненци думата взеха претендентите на водещи позиции във варнесктата листа – Павел Раличков, дългогодишния кмет на Провадия Филчо Филев и локалния водач на партията Борислав Гуцанов. „ На 11 юли ни чака исторически избор. Нима не ни омръзна да сме най-бедните в Европа, да сме с най-висока смъртност и да сме най-ниско в класацията по независимост на словото? Колко още доказателства ни трябват, че „ дълбоката страна ”, паралената страна е обзела всички сфери на развиването? ”, съобщи Гуцанов.



 „ Нека да спрем кражбите и във Варна. Моделът на ръководство на общината е смален модел на ръководството на Борисов. Искам да работя за стопанската система на Варна, за приходите на варненци и екологията на Варна. Тези, които разрешиха във Варненското езеро да се изливат непрекъснато фекални води, ще понесат своята отговорност! Не единствено Варна, България има потребност от чиста вода, храна, въздух, земя и природа ”, съобщи Корнелия Нинова пред стотиците жители, събрали се на входа на Морската градина.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР