Лидерът на БСП Корнелия Нинова отказа да коментира дали е

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отказа да коментира дали е
Коментари Харесай

Цветанка Ризова: Мандатът е удар срещу БСП! Нинова: За нас е задължение

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отхвърли да разяснява дали е била сюрпризирана от това, че президентът Радев връчи третия мандат на социалистите. В „ Лице в лице ” по bTV тя изясни, че това си е работа и решение на президента и както не е коментирала авансово въпроса, по този начин няма да го направи и в този момент. В отговор водещата Цветанка Ризова възкликна, че връчването на мандата на Българска социалистическа партия е удар против партията, тъй като шансът за държавно управление е най-малък. 

Нинова отвърна, че дали това е по този начин, би трябвало да кажат анализаторите и съобщи, че за партията ѝ мандатът е на първо място обвързване. Тя обаче добави, че Българска социалистическа партия нямат проблемите на Демократична България и Политическа партия с следствието по случая „ Нексо ”. Според нея това е повлияло на решението на Румен Радев за мандата. Нинова допуска, че интернационалното следствие няма да завърши скоро и ще има продължение, а Демократична България и Политическа партия няма по какъв начин да се разминат с политическата отговорност от него.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели също, че занапред ще се мисли, дали лидерската среща за договаряния за държавно управление, за която към този момент разгласи, ще е обща или с всеки водач поотделно. Решението ще е взето от управлението на партията. Нинова обаче съобщи, че по персонално нейно мнение, по-добре ще е срещата да е обща, с цел да не се губи време. Ако някой от водачите не пристигна, това ще е явен знак, сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР