Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на изключения от соцпартията

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на изключения от соцпартията
Коментари Харесай

Гергов ми постави два въпроса и на двата получи отговор не

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на изключения от соцпартията предприемач Георги Гергов. Преди ден той съобщи, че Нинова го е извикала на среща, състояла се на автомагистралата, с цел да търси подпомагане за листите в Пловдив. 

Нинова разяснява тази среща и не отхвърля,че тя се е състояла.

" Разбрах,че Георги Гергов през вчерашния ден е коментирал наша среща. Обещала съм да не оставям нито една операция без отговор и да знаете истината ", написа Нинова във Фексбук.

По думите на Нинова, не тя, а Гергов и звънял настоятелно за срещата.

" Поиска от мен две неща: да бъде възобновен като член на партията и аз да бъда лидер на листата в Пловдив, където да се прегърнем с него и да " победим ".  От моя страна получи безапелационен отговор - не  и на двата въпроса.  В резултат на това накара доближените си хора да изоставен листата за депутати и тя беше подредена служебно от Народно събрание ", споделя още тя.

Днес Българска социалистическа партия записва листите си в цялата страна за парламентарните избори на 11 юли във всички области на страната.

От " Позитано "  заявяват, че листите им съчетават професионализъм, опит, сила и младост. В листите са включени потвърдени специалисти в сферите на опазването на здравето, стопанската система, образованието, финансите, както и голям брой адвокати и експерти от разнообразни области на публичния живот.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР