Лидерът на БСП Корнелия Нинова остана повече от 2 часа

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова остана повече от 2 часа
Коментари Харесай

Няма край: Ново произшествие на пътя с Корнелия Нинова!

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова остана повече от 2 часа в колоната, образувала се нощес, поради тройната злополука в симитлийското село Градево, при която три автомобила се нанизаха един в различен, осведоми struma.com. Нинова се прибирала от среща със съпартийци в Гоце Делчев, чийто кмет Вл. Москов е един от дейните членове на управлението на партията  и попаднала в адското запушване край Симитли нощес. Нинова търпеливо изчакала полицията да разчисти произшествието и траяла пътя си.

Нейни почитатели и съпартийци обаче през днешния ден видяха интрига към това, мощно обезпокоени, че към лидерката им стават непрестанно пътни произшествия. Самата тя попада към този момент няколко пъти в произшествия в столицата. И двата пъти злополуките станаха по един и същи метод, а Нинова по знамение оцеляваше без съществени контузии.

Корнелия Нинова обикаля района съвсем всяка седмица. Българска социалистическа партия мощно стяга редиците и е реалност, че стартират да се готвят за идните кметски избори още от в този момент. В момента се възстановят остарели структури, чийто ръководители или са умряли, или към този момент не могат да извършват функционалностите си. В 8 от благоевградските села Българска социалистическа партия възвърне старите си структури, остават още 2, чиито ръководители са умряли, оповестиха хора от партията. Освен това структурите по места към този момент редят листи и се оглеждат за кандидат- кметове по места. Очаква се към столетницата да се причислят и дребни партии с антигерб устременост.

Подготовка за изборите още от в този момент, това изяснява и честите визити на Нинова в района. Лидерката е сложила ултиматум на всички структури да се загърбят всевъзможни ежби и междуличностни връзки и да стартират работа към подготовка за изборите., по този начин, че този път Българска социалистическа партия да бъде същинска съпротива, която да диша във врата на ръководещите по места.

Дали съумява Нинова да стимулира алените, времето ще покаже. Но, че има възкръсване в Българска социалистическа партия е реалност. Събрания се организират всяка седмица, алените оглеждат освен структурите си, а и обособени техни членове, за които има данни, че не работят драговолно за партията, а показват лек уклон към Политическа партия ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР