Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията й категорично

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че партията й категорично
Коментари Харесай

Нинова: Май си имаме нова управленска коалиция от ГЕРБ, ДПС и ВМРО?

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че партията й изрично няма да поддържа стартирането на договарянията сред държавното управление и Съединени американски щати за закупуване на бойни самолети F-16.

``
реклама

" Гласуването е предрешено и резултатът явно ще мине. Това стратегическо решение за България ще се вземе от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация. Прилича ли това на нова управническа коалиция в Народното събрание? Позицията на Българска социалистическа партия е поредна и ясна - за модернизацията на българската войска, за правовата страна - откакто Народното събрание реши нещо, би трябвало изпълнителната власт да го извършва. За разумния баланс в харчовете на българския бюджет ", сподели Нинова.

" Злепоставихме Съединени американски щати във вашите очи. Злепоставихме България пред европейските ни сътрудници като отказахме диалози с страни членки на Европейски Съюз. Сделката надвишава решението на Народно събрание. Взима повече пари от хората за договорката в прорез с решението, взето от Народното събрание. Тази договорка добави в допълнение масло в мелницата на междуинституционалната война сред ръководещите и президентството ", разяснява Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР