Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че не се чувства

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че не се чувства
Коментари Харесай

Нинова не се чувствала бламирана от БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че не се усеща неодобрена, откакто предходната седмица пленумът на партията утвърди различна на нейната листа за евроизборите.

" Не за пръв път, уповавам се и не за финален, в нашата партия ще има разногласия и диспути по наличие ", сподели тя при регистрирането на листата в ЦИК. По думите ѝ дебатите по подредбата на претендентите били задоволително дълги, с цел да " потвърдят, че Българска социалистическа партия е демократична партия ".

" Затворихме листата и това е краят на разногласието - тръгваме дружно за да бъдем първа политическа мощ ", сподели тя, макар че след измененията в листата сподели, че няма да носи отговорност за резултатите и няма да подава оставка, в случай че тя се провали. В петък отхвърли да отговори дали ще понесе отговорността при загуба. Вместо това изясни, че " в случай че тръгваме на старта на една акция с мисъл за загуба, по-добре да не започваме ".

От Българска социалистическа партия гледали на евровота и " като избор на съмнение към ръководството " по тази причина и не се целели в съответен брой евродепутатите, а да са първи. " С успеха на европейските ще можем да реализираме смяна тук с предварителни парламентарни избори и ново доверие от народа към политическите партии ", сподели Нинова.

Христов: С президента имаме съвпадане на възгледите
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР