Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че купувачът на ЧЕЗ

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че купувачът на ЧЕЗ
Коментари Харесай

С изказванията си Гинка Върбакова доказва, че ГЕРБ стои зад нея, смята Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че купувачът на ЧЕЗ Гинка Върбакова повтаря изявления на ГЕРБ и това потвърждава, че партията на Бойко Борисов стои зад нея. Коментарът на Нинова бе във връзка изявление на Върбакова в Народното събрание в четвъртък, в което тя попита по какъв начин една жена на 28 година от село Крушовица е съумяла да си купи " Техноимпекс ".

" Закупуването на " Техноимпекс " не влиза в дома на 3 млн. българи, не им бърка в джоба и не им прави сметките зад ток ", разгласи още Нинова.

Българска социалистическа партия стои зад един покупател на ЧЕЗ - българската страна, разгласи водачът. По думите и - социалистите не поддържат концепцията страната да държи надзорен пакет акции в енергоразпределителното сдружение, защото не можело " България да стане съучастник на Гинка и офшорки ". Заради това ще стартират подписка за прекъсване на договорката в съда.

" Борисов типа, че далаверата, която бе замислил, няма да стане. Това е победа на народа. От информацията на службите се разбра, че той е знаел за договорката ", сподели още Нинова.

Според водача на Българска социалистическа партия Борисов е забъркал необикновен скандал с чешкия министър председател Андрей Бабиш, който го е уличил в неистина. Така страдал и европейският имидж на страната.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сделката за ЧЕЗ (62)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР