Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че когато в Народното

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че когато в Народното
Коментари Харесай

Нинова: Няма да подкрепим бърза промяна на Конституцията

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че когато в Народното събрание се опре до гласовете на партията й за бързата процедура за промени в Конституцията – това нямало да се случи . Тя увери, че ръководещите нямало да получат нито един глас от депутат, който е социалист.

„ Няма да се съгласим хора с двойно поданство да ни ръководят, а 3 март да бъде премахнат като народен празник, както и да се направи псевдореформа в правосъдната система. Ще срещнат най-силния отпор от Българска социалистическа партия “ , съобщи тя от местността „ Жабокрек “, под Рилския манастир, където взе участие в обичайния събор на социалистите от Кюстендилско и Благоевградско, предава „ Dnes.bg “.

Припомняме, че годишно в местността в края на август се отбелязва годишнина от акцията на партизаните от Рило-Пиринския отряд , воден от командира Васил Демиревски-Жельо. По този мотив Нинова сподели: „ Събираме се на това място, с цел да отдадем респект на антифашистите, дали живота си в битката против кафявата чума. Но през днешния ден обстановката е по-различна от всички други, когато сме били дружно тук – тече развой на замяна на българската история, на изтриване на българската памет. Днешното потомство не знае що е българщина, що е татковина, що е история и що е храбър български народ. “

Соцлидерката акцентира, че се опълчват на премахването на Паметника на Съветската войска . Според нея „ за смяна “ в България се е върнал мутренският модел на ръководство на Борисов, „ дружно с препирането и връщането му във властта “. И означи, че не са се борили 7 години с този модел, с цел да се предадат в този момент и прикани симпатизантите си да не губят религия и вяра, и че това може да бъде променено на локалните избори.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР