Лидерът на БСП Корнелия Нинова обра точките рано в неделната

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обра точките рано в неделната
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обра точките със стилен тоалет в бебешко розово

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обра точките рано в неделната заран с тоалета си. Тя се появи в студиото на Нова телевизия в костюм в Бебешко розово и бордо. Като допълнение на визията си тя бе поставила и червило в същия колорит като облеклата ѝ.

Червената депутатка от дълго време е посочена като една от най-стилните дами в родния политически хайлайф паралелно с дамата на президента - Десислава Радева, омбудсмана Мая Манолова и депутатката от ГЕРБ и някогашен здравен министър Десислава Атанасова.







Символика:

Розовият цвят е композиция сред алено и бяло, нюанс, който може да бъде разказан по-скоро като колорит. Съчетава силата на аленото и спокойствието на бялото. Розовото е „ сладката “ страна на алено - колкото по-голям е процентът на алено, толкоз по-енергичен е този цвят, само че без да е прекомерно нападателен. Неговата символика и известността му са обект на доста въздействия.

Розовият цвят е цветът на универсалната обич и щастието, възприема се като нехаен и положителен цвят. Асоциира възприятие за релаксация.

Розовият цвят влияе по-скоро върху вътрешния ни свят, не приканва към деяние, заради което постоянно е желан от по-интровертните хора. Нежен и внимателен, розовият цвят припомня за ранните пролетни цветя, романтика, обич и другарство, грижовност. Той отбелязва женски качества – изтънченост, изисканост и бездейност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР