Лидерът на БСП Корнелия Нинова не приема резултатите от последните

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова не приема резултатите от последните
Коментари Харесай

Социолозите да си гледат тяхната работа, съветва Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не приема резултатите от последните социологически изследвания. На брифинг в Народното събрание тя съобщи, че Българска социалистическа партия са единствената опция на модела ГЕРБ и превзетата страна и посъветва " социолозите да си гледат тяхната работа ".


Последните социологически изследвания на " Галъп интернешънъл болкан " и " Маркет Линкс " класират Българска социалистическа партия на пето място в моментната фотография за електоралните настройки за Народното събрание. " Галъп " дава на Българска социалистическа партия 10,5%, а " Маркет Линкс " - едвам 8,7% от твърдо деклариралите, че ще гласоподават.

" Малко сме комплицирани. В един и същи ден излизат две изследвания, които дават разлика за едни и същи партии в границите на 2-4%. Включително и при нас ", разяснява Нинова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия си прави работата - да бъдат поредни, кардинални и единствената опция, която до момента не се е поддала на превзетата страна и модела ГЕРБ.

" Това е работата ни - тези наши послания да стигнат до хората допустимо най-вече. А социолозите да си гледат тяхната работа ", съобщи Нинова.

Относно коментара на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, че ”всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да оглави щаба за изборите, с цел да може да се проведат почтени и демократични избори “, Нинова сподели, че това е доказателство, че кабинетът " Главчев " е на водача на ГЕРБ и той им подрежда какво да вършат.

Нинова подсети, че Българска социалистическа партия от първия ден твърди, че това е политическо държавно управление на ГЕРБ.

" Да се оправят. Ние сме безспорна опция на това, което се случи ", сподели тя.

Попитана за позицията на Българска социалистическа партия по отношение на машинното гласоподаване, тя уточни, че се съмняват в достоверността на машините и добави, че са срещу сега да се отваря Изборния кодекс и да се трансформира методът на гласоподаване.

Източници: Офнюз, Българска телеграфна агенция

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР