Лидерът на БСП Корнелия Нинова наруши мълчанието по темата избор

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова наруши мълчанието по темата избор
Коментари Харесай

Нинова: Само Борисов можеше да осигури състезание за главен прокурор

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова наруши мълчанието по тематиката " избор на основен прокурор " и се оправда за него с довода, че социалистите нищо не могат да създадат по въпроса, а единствено изпълнителната власт. Нинова непосредствено упрекна премиера Бойко Борисов за неналичието на втори в надпреварата, заяви Нова тв.

" Прави усещане, че всички са се вторачили в Българска социалистическа партия и никой не пита този единствен, от който зависи този въпрос. Той се споделя Бойко Борисов. Единственият човек, който може да обезпечи съревнование сред двама души, е Бойко Борисов ", съобщи пред пленарната зала Нинова в политически доклад за изтеклата пленарна сесия.

Соцлидерката се обърна и към десницата, която стачкува против номинацията и също се е вторачила в Българска социалистическа партия. " Нито партии, нито депутати, нито Българска социалистическа партия може да направи такова предложение, в случай че можехме - щяхме ", изясни лидерката на соцпартията. Тя добави, че е изчаквала с вяра крайния период 29 юли, с цел да може " Борисов да внесе втора кандидатура ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР