Лидерът на БСП Корнелия Нинова написа пост в социалните мрежи,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова написа пост в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Нинова дава на съд всички, които твърдят, че е изнасяла оръжие за Украйна

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова написа пост в обществените мрежи, в който декларира, че ще съди всички, които са твърдяли, че по времето, в което тя беше вицепремиер и министър на стопанската система, България е изнасяла оръжие за Украйна.

Ето и цялостният текст на обявата й:

" Рано или късно истината става ясно. Вчера служебният министър на стопанската система Стоянов удостовери: по времето на Нинова няма данни да е изнасяно оръжие за Украйна и не са правени преводи от Кинтекс за офшорки в Дубай. А в този момент какво следва? Всички, които твърдяхте противоположното сте лъгали и отивате на съд. Досега заведох четири каузи. Сега ще има още. Ще ви осъдя и ще има правдивост!

1. Докато бях министър се провежда мощна, платена, манипулативна акция против мен и Българска социалистическа партия, че изнасяме оръжие за Украйна и взимаме комисионни. Лъгаха ви с една едничка цел: да срутен Българска социалистическа партия и да компрометират мен, началника на кабинета Калоян Методиев и екипа ми в министерството. Е, в този момент си признаха - не сме изнасяли оръжие нито през медиатори, нито през офшорки. И това се дължи на Българска социалистическа партия и на парламентарната ни група, която спря решението, импортирано от ГЕРБ, Демократична България и Политическа партия за експорт на оръжие за Украйна.

2. Служебният министър Стоянов призна, че превод от Кинтекс към Дубай по мое време не е юридически и че това е станало при служебния кабинет, когато той самият към този момент е бил министър. Истината е, че този контракт с компания в Дубай е подписан през 2015г. През времето преди да стана министър и след мен са правени преводи там. По времето, когато аз съм министър- нито един. А в този момент какво следва? Има думата ДАНС. Радвам се, че истината излезе нескрито, остава и някой да си понесе отговорността. Така е заслужено! "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР