Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира постигнатото съгласие между формациите,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира постигнатото съгласие между формациите,
Коментари Харесай

Нинова: Примирието в сглобката е временно, следващият взрив се казва Конституция

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява постигнатото единодушие сред обединенията, подкрепящи кабинета, за избора на регулаторни органи.

" Днешното помирение е краткотрайно преди идващия гърмеж, той ще е до края на декември и се споделя „ Конституция “, тъй като ще се избият по какъв начин да си разделят правосъдната власт.

Това, което виждаме през днешния ден, е висша форма на двуличие и измама. Вчера се избиха за подуправителя на НЗОК, споделиха си думи, които са нечувани, и през днешния ден се прегърнаха и заедно ще ги молят и двамата да си подадат оставките.

Лицемерие, дъно в държавното ръководство, не може да се ръководи по този начин страната – 10 души се гаврят със седем милиона.

Днес час и половина се договаряли по какъв начин да си разпределят регулаторите и службите, по какъв начин един път не се събраха за 10 минути да решат казуса с електронните предписания, неналичието на медикаменти за диабет, над 50 общини без достъп до болница ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова посочи, че Шенген е стратегическа цел за България освен за тази " сглобка " и добави, че през декември се обрисува още веднъж да не получим „ зелена светлина “. Затова съжалявала, че двата вота на съмнение не са минали, само че имало и доста други мотиви да се желае оставката на държавното управление.

„ Възраждане “ и „ ИТН “, съгласно Корнелия Нинова, са били използвани през вчерашния ден, когато се избираше подуправител на НЗОК, а през днешния ден са " изхвърлени ".

В началото на идната седмица следва среща на централното и градското управление на Българска социалистическа партия, на която тематиката за избор на ръководител на Столичния общински съвет ще бъде разисквана, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР