Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на
Коментари Харесай

Нинова: Платихме на МВР, а то остави хиляди социалисти да чакат 5 часа рейсове под дъжда

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпрати писмо до министъра на вътрешните работи Валентин Радев, в което го пита - кой е трансформирал проект – разстановката за надзор на пътното придвижване по време на събора на Бузлуджа, часове преди неговото начало. 
 Борисов: 50 хиляди се събрали на Бузлуджа? Ами те са толкоз - страшна мощност! Нека си хапнат, те обичат  Десетки хиляди се събраха под връх Бузлуджа на събора на Българска социалистическа партия
Заради тази смяна, десетки хиляди хора са били оставени в продължение на 5 часа да чакат рейсовете под пороен дъжд без никаква организация на придвижването. „ Вие не изпълнихте подписания сред нас контракт и чакаме да ни посочите отговорните за това лица и те да понесат отговорността си ”, написа още Корнелия Нинова.

Ето и целият текст на писмото:

Уважаеми господин Радев,

На 27, 28 и 29 юли 2018 година на връх " Бузлуджа ", местността " Историческа поляна ", се организира обичайният митинг-събор, отдаден на 127-та годишнина от началото на социалистическото придвижване в България.

В тази връзка с писмо №0130-9 от 28.05.2018 година се обърнахме към Вас да предприемете нужните ограничения за сигурността, защитата и естественото протичане на мероприятието. Писма изпратихме и на Началника на Областна дирекция на полицията град Габрово, Началника на Областна дирекция на полицията Стара Загора, Началника на районно полицейско ръководство Казанлък, Началниците на бранш " Пътна полиция " в Стара Загора и Габрово. 

В резултат на разменената преписка, подписахме контракти с ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора и ОД на Министерство на вътрешните работи Габрово " против възнаграждение да се реализира защитата на публичния ред и надзор на пътното придвижване по време на събора по обособен план-разстановка ". 

В тази връзка Ви запитвам, кой промени план-разстановката, часове преди събора?

С това решение десетки хиляди хора бяха оставени в продължение на 5 часа да чакат рейсовете под пороен дъжд без никаква организация на придвижването. Вие не изпълнихте подписания сред нас контракт и чакаме да ни посочите отговорните за това лица и те да понесат отговорността си. 

КОРНЕЛИЯ НИНОВА
ръководител на Националния съвет на
Българската социалистическа партия
ръководител на ПГ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР