Лидерът на БСП Корнелия Нинова е участвала в съмнителна приватизация.

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е участвала в съмнителна приватизация.
Коментари Харесай

Горанов нападна Нинова за съмнителна приватизация

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е взела участие в съмнителна приватизация. Не съм подготвен сега с доказателства, само че ще покажа документи на идващ стадий, съобщи финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв. 

Крум Зарков да приказва за корупция - разбирам, само че Нинова - това не е редно, добави той. По думите му Нинова е получила персонална полза от присъединяване в приватизацията против минимална сума по времето на ръководството на Иван Костов и министър Евгений Бакърджиев. 

Българска социалистическа партия се нервират, че не яхнаха добре вълната от успеха на Румен Радев на президентските избори. И така се трансфораха просто в шумна партия в съпротива. Така че обикновено да желаят избор на съмнение, сподели още Горанов.  

Скандал избухна в Народното събрание през октомври предходната година, когато депутатът от ГЕРБ Методи Андреев назова Нинова " госпожа 37% ", тъй като е приватизирала 37% от " Техноимпекс ".  " Размахвате тук флашки, а за какво не ги дадете в прокуратурата? Не ви стиска. Един размахваше същата флашка - Яне Янев, и в този момент е наказан за клюка. Бойко Борисов го прибра за консултант. И вие ли ще му ставате съветници! Халал да сте му такива съветници, отговори тогава Корнелия Нинова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР