Лидерът на БСП Корнелия Нинова е силна в това да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е силна в това да
Коментари Харесай

Антон Кутев: Нинова е силна в това да гони хора, не да ги събира

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е мощна в това да гони хората, а не да ги събира, по тази причина " столетницата " потъва електорално . Това съобщи пред Нова телевизия едно от знаковите лица на вътрешната съпротива в " столетницата " и понастоящем представител на служебния кабинет " Донев " Антон Кутев.

" Тя е доста мощна с това да гони хора, не да събира. И по този начин от 1 милион гласа станаха 260 хиляди . Лично аз бих желал да видя Българска социалистическа партия доста по-силна и се надявам това скоро да стане ", сподели той.

" Обикновено представителят се избира, с цел да мълчи , не с цел да приказва. Така че ще се въздържа от оценки ", избегна персонализирането на тематиката Кутев.

По друга настояща тематика от последните дни -  по отношение на избирането на ръководители на парламентарни комисии, представителят на кабинета отхвърли да знае за нещо сходно. " Много е значимо да се обясни имало ли е такива позвънявания ", акцентира Кутев.
 Иван Христанов, Политическа партия: Не е имало интервенция от президентството за неизбирането ми отпред на агрокомисията
Иван Христанов, Политическа партия: Не е имало интервенция от президентството за неизбирането ми отпред на агрокомисията

Той вижда разграничителна линия корупция-антикорупция

По думите му по този метод партиите заобикалят значимите тематики, стоящи на дневен ред, като да вземем за пример бюджета.

Освен това, съгласно него, за сформиране на кабинет. " Президентът се стреми да реализира допустимо най-стабилно ръководство ", съобщи Антон Кутев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР