Лидерът на БСП Корнелия Нинова е недоволна от липсата на

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е недоволна от липсата на
Коментари Харесай

Борисов се скрил от парламента заради страх от Корнелия Нинова

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е недоволна от неналичието на съвещание . Били сме очевидци на всевъзможни извъртане от страна на премиера Борисов, с цел да избегне отговори на наши въпроси. Днес той удари дъното, съобщи Нинова на брифинг.

Досега всички нейния питания към министър-председателя били връщани. Нинова го питала за срутва на комерсиалния указател, за офанзивата против Национална агенция за приходите и така нататък Всичките й питания били препращани към други министри, поради това, че Борисов бил незапознат да й отговори.
 Парламентът няма да работи до след изборите Обновена
Парламентът няма да работи до след изборите

Премиерът Борисов се размина с парламентарния надзор поради липса на кворум

Показвало се същинското лице на премиера към парламентаризма и нейните въпроси . Страхът му да пристигна да ми дава отговор е по-голям от парламентаризма, счита аленият водач.

Винаги се усещало по кое време едно държавно управление си потегля - когато той не идва в Народното събрание .

Припомняме, това е третият кабинет " Борисов ".

Депутатът от левицата Георги Свиленски е обезпокоен, че имаме толкоз незапознат министър председател. По думите му министър председателят го е боязън персонално от госпожа Нинова.

Левицата била с 46 депутати от няколко дни, само че и герберите липсвали и били горе долу толкоз. Червените са безапелационни, че задачата била през днешния ден да се скрие Бойко Борисов. Положени било всички старания той да се скрие от Корнелия Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР