Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изпратила писмено три въпроса

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова е изпратила писмено три въпроса
Коментари Харесай

Корнелия Нинова пита писмено главния прокурор за водната криза в Перник

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е изпратила документално три въпроса към основния прокурор Иван Гешев, откакто днешната им среща е била анулирана.

Двамата трябваше да се срещнат по искане на Нинова, с цел да може водачът на левицата да даде информация за водените следствия във връзка водната рецесия в Перник.

Главният прокурор обаче уточни в отговор обаче отхвърли срещата, като означи, че Прокуратурата няма да разреши да бъде употребена за реализиране на политически цели.
Иван Гешев отхвърли срещата си с Корнелия Нинова Двамата трябваше да беседват по искане на водача на Българска социалистическа партия
„ На 29 декември организирахме среща с поданици на Перник, общински съветници, кметове на обитаеми места и обсъдихме спешната обстановка. Тогава бях упълномощена от тях да желая среща с основния прокурор, да потърся информация- води ли се следствие за рецесията в Перник. Хората желаеха да се поеме отговорност и отговорните да бъдат разследвани. Поех този ангажимент и от тяхно име желаех срещата с Иван Гешев, като се ангажирах след нея да се върна назад и да дам информация “, изяснява Корнелия Нинова в публично мнение, публикувано от Българска социалистическа партия.

Въпросите, които Корнелия Нинова е задала на Иван Гешев са има ли формирани досъдебни производства по отношение на водната рецесия в Перник, в случай че да - против кои длъжностни лица са те и по кой член от Наказателния кодекс, също и води ли се следствие по контракта за ремонт на стената на язовир " Студена " на стойност 32 млн. лева
Крум Зарков: Правителството е отговорно за водната рецесия в Перник По думите му страната е в ситуацията „ вода гази – жаден върви ” поради неприятно ръководство на водните запаси
Лидерът на Българска социалистическа партия уточни също, че до 15 януари ще бъдат подготвени претекстовете за претенции избор на съмнение на държавното управление, а към 20 януари ще бъде импортиран публично.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР