Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде извънреден брифинг. На него

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде извънреден брифинг. На него
Коментари Харесай

Нинова избесня: Да дойдат да ме арестуват, аз доброволно няма да ходя в прокуратурата

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде ексклузивен брифинг. На него тя очевидно бе ядосана от дейности на прокуратурата, която по думите й взима страна и е част от вътрешния прелом, който се пробват да й създадат в Българска социалистическа партия.

Припомняме, че Кирил Добрев е сезирал прокуратурата за дейности и думи на водачите на Столетницата, които се чуват в скришен запис по време на съвещание на партията.

" Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Прокуратурата на България е бухалка за неуместните. Това е частна прокуратура на задкулисието. Безпрецедентно прокуратурата ще взема решение проблемите в Българска социалистическа партия ", съобщи Корнелия Нинова.

Тя се оплака, че е получила призовка да се яви на разпит по отношение на прокурорска кореспонденция, почнала след тъжба на Кирил Добрев, който първо беше изключен от Националния съвет на Българска социалистическа партия, а по-късно съдът го възвърне. От Нинова се желае и да даде запис и заверени копия на стенограмата и протокол от извършеното съвещание на Националния съвет на партията на 28 август, само че пред медиите тя съобщи изрично, че няма желание нито да даде копията, нито да се яви на разпит.

" Като са толкоз отворени - дано да дойдат и да ни арестуват принудително, тъй като ние непринудено нма да се явим на разпит. Нито аз, нито сътрудниците, които са призовани. ", безапелационна бе Нинова, за която оставката сега не е на дневен ред, въпреки Българска социалистическа партия да е чак на пето място след вота в неделя.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР