Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде брифинг. На него тя

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде брифинг. На него тя
Коментари Харесай

Нинова е получила призовка да се яви в прокуратурата заради вътрешнопартийни дела на БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде брифинг. На него тя разкри, че е получила призовка да се яви в прокуратурата поради вътрешнопартийни каузи на партията, оповестява Българска национална телевизия. В следствието е постъпила тъжба от Кирил Добрев, част от вътрешнопартийната съпротива, излиза наяве от документа, показан на медиите.

" Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Вчера получих призовка. От мен се изисква да се явя вяднага на разпит, също така, да дава на прокуратурата запис и заверени копия на стенограма и протокол от съвещанието на Българска социалистическа партия на 28 август ", разяснява Нинова.

Няма да дава и един партиен лист на прокуратурата - да се снабдят със правосъдна заповед и да дойдат персонално на " Позитано ", съобщи тя.

Вчера опозицията в Българска социалистическа партия изиска оставката на Корнелия Нинова след резултата от изборите в неделя. Над 70 души от Националния съвет на Българска социалистическа партия са подкрепили подписка, в която упорстват за ексклузивен конгрес, на който да се създадат кадрови промени в управлението на партията.

Самата Корнелия Нинова също направи изказване през вчерашния ден като съобщи, че няма да подава оставка, както и че Българска социалистическа партия няма да взе участие в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР