Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари на всички, които са

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари на всички, които са
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Загубихме изборите. Правим избори за нов председател. Връщаме се в парламента

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова благодари на всички, които са дали своят вот, без значение за коя партия и коалиция. С това стартира конференцията на социалистическата партия. Нинова съобщи, че по резултат Българска социалистическа партия е пета измежду социалистическите партии в Европейски Съюз.

„ Само ние усилваме гласовете си след последните европейски избори. Всички други партии имат понижение на гласовете в безспорна стойност. Само ние усилваме броя на депутатите си ”, пише nova.bg. „ Въпреки това ние загубихме тези избори ”.

„ Утре сме свикали Национален съвет, ще създадем няколко оферти. Смятам, че отговорността би трябвало да е солидарна. Ще предложим да се проведат конференции, на които да се направи разбор по места. Да се направи справедлив разбор, справедлива оценка. Ще предложим осъществяване на регионални препоръки, избор на ръководители. Трето ще предложим пускане на процедура за ръководител на Българска социалистическа партия ”, съобщи Нинова.

Нинова съобщи, че ще предоложи групата на Българска социалистическа партия да се върне в Народното събрание. Заедно с това ще има конференции по места за избор на управления на структурите на социалистите. Ще има и нова процедура за избор на ръководител на Българска социалистическа партия, съобщи Корнелия Ненова, всички партийни членове ще имат право да гласоподават за водач. 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР